Jorne Segers

Maak kennis met onze coach Jorne Segers

Mijn naam is Jorne Segers, ik ben 24 jaar jong en ben afkomstig uit Ravels.
Al vanaf wanneer ik mijn eerste stappen kon zetten ben ik geïntereseerd in sport. Geen wonder dus dat ik mij aansloot bij de plaatselijke voetbalclub. Ondertussen speel ik al 17 jaar voetbal en ben momenteel actief bij KVV Vosselaar op nationaal niveau.

Vanaf het secundaire onderwijs heb ik gekozen voor een studie binnen de sportwereld.
De eerste 6 jaar heb ik sport gestudeerd aan de Stedelijke Handelsschool Turnhout om vervolgens nog eens 3 jaar verder te studeren als Bachelor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie. Tijdens deze opleiding heb ik binnen de fitnesssector namelijk de groepslessen ontdekt.

Door mijn grote passie om mensen sportief te begeleiden, heb ik samen met mijn collega de stap gezet om Focus op te richten.
Zelf train ik ondertussen al 5 jaar intensief in de fitness en heb hierdoor enorm veel kracht en conditioneel bijgewonnen. Deze positieve effecten wil ik doorgeven aan onze klanten om ze zo te begeleiden naar de beste versie van zichzelf.

Opleidingen

  • Bachelor Lichamelijke Opvoeding
  • Fitnessinstructeur B
  • Secundair onderwijs Lichamelijke opvoeding & Sport
  • LesMills SPRINT – international certificate
  • Gladiator workout (train the trainers)
  • AquaFitness trainer C
plan een gratis intakegesprek

Andere teamleden

gratis intake

Heb je nog vragen of ben je klaar om te starten?

Tijdens deze intake overloop jij met 1 van onze personal trainers jouw doelstellingen en de manier waarop we deze kunnen bereiken onder hun begeleiding.